Είμαστε οικογένεια

H Osann είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει σαν στόχο την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας και τα οποία συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας της οικογενειακής ζωής.

Οι αρχές μας

H Osann είναι μία 100% Οικογενειακή Γερμανική Επιχείρηση

Η αρχή της συναρπαστικής και επιτυχημένης οικογενειακής ιστορίας ήταν οι πωλήσεις και η ανάπτυξη του Maxi-Cosi, του «πρωτότυπου παιδικού καθίσματος». Ο Stephan Osann είναι συνιδρυτής και συν-προγραμματιστής του πρώτου παιδικού καθίσματος. Το 1984 έφτιαξε τελικά την εταιρεία Osann, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας με το ίδιο όνομα.

Σήμερα ο Όμιλος Osann δραστηριοποιείται στον τομέα του παιδικού και παιδικού εξοπλισμού με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στις χονδρικές και λιανικές πωλήσεις.

Από το 1984 έως σήμερα, πάνω από 25 εκατομμύρια παιδιά έχουν μετακινηθεί με απόλυτη ασφάλεια με τα καθίσματα Osann.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στις ρίζες και τις αξίες της: δοκιμασμένη ποιότητα σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας και ισορροπημένη αναλογία τιμής-ποιότητας .

Το μέλλον των παιδιών μας

Το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας- είναι αυτό στο οποίο επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για όλες τις μελλοντικές γεννιές παιδιών.

Iκανοποιημένοι πελάτες

πρώτη μας προτεραιότητα είναι οι μεγάλοι και μικροί πελάτες μας. Η Osann GmbH κατασκευάζει διαρκώς νέα και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπαρχόντων προϊόντων της

Χρησιμοποιούμε νέες και καινοτόμες μεθόδους παραγωγής-ενώ βασικός πυλώνας της ανάπτυξης μας είναι το εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας